domingo, 29 de noviembre de 2015

Matrix

 The Matrix és un pel·lícula de ciència-ficció i acció del 1999, escrita i dirigida pels germans Larry i Andy Wachowski. Els protagonistes estan encarnats pels actors Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss i Hugo Weaving. L'argument recull bona part de l'herència literària d'autors com Orwell o Huxley.

La seqüència es situa en un moment clau de la pel·lícula perquè Neo, el protagonista, està a punt de saber que és Matrix.

Aquesta seqüència ve introduïda per un pla picat mostrant l’ edifici i diversos plans zenitals en els que es veuen els personatges entrant i pugant les escales de l’ edifici. De fons, se sent la banda sonora mesclat amb el soroll de la pluja. Els dos personatges entren a una sala on els espera Morfeo. Aquest es queda parlant amb Neo en una sèrie de camps i fora de camps entre les dos mentre s' asseuen a unes butaques, les quals són utilitzades per tapar part de la pantalla en diversos plans. Després d’ un pla general on destaca la simetria en la que estan disposats els elements de la sala, Morfeo li acaba ensenyant a Neo les pastilles en un pla detall. 

L’ escena acaba amb els dos personatges disposats a marxar amb la llum i soroll dels trons de fons.



No hay comentarios:

Publicar un comentario