martes, 26 de enero de 2016

PREMIS GLOBUS D'OR 2016


Els Globus d'Or són uns premis anuals estatunidencs per a pel·lícules i programes de televisió. Pel que fa a premis, l'emissió del Globus d'Or generalment ocupa cada any el tercer lloc en nombre d'espectadors, darrere només dels Oscars i els Grammys. A més, com l’entrega d’aquests premis es fa abans dels Oscars, moltes vegades anticipen els guanyadors d’aquesta entrega.

El 10 de gener d’aquest any es va celebrar la 73º edició a Los Ángeles. Entre els diferents guardonats, hi ha MARTE a la millor pel·lícula de comèdia i al millor actor de comèdia, MATT DAMON. THE REVENANT , va ser guardonada a la millor pel·lícula de drama. A més, va obtenir els premis d’ALEJANDRO G. al millor director de cine i LEONARDO DICAPRIO al millor actor de drama. DEL REVÉS va aconseguir el premi a la millor pel·lícula d’animació.

El premi a les millors actrius se’l van endur, per una banda, BRIE LARSON (drama), gràcies al seu paper a ROOM i, per l’altre banda, JENNIFER LAWRENCE (comèdia), pel seu treball a JOY.

Entre les nominades al millor guió, la guanyador va ser AARON SORKIN, per STEVE JOBS. I la guanyadora a millor banda sonora va ser la de THE HATEFUL EIGHT, dirigida per ENNIO MORRICONE.


Finalitzada aquesta entrega de premis, ara tothom espera amb ganes l’arribada dels premis Oscar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario