martes, 10 de mayo de 2016

La Televisió

El programa En el Medio és un programa argenti del 2010 on es crea un debat sobre la televisió.


El programa comença definint la televisió de la manera com els testimonis la veuen. Expliquen quin és el seu paper, el seu rol dins la societat, com l'afecta i com influencia en aquesta. Si ajuda o no ajuda a formar als espectadors. A continuació ha fet un resum de la història de la televisió argentina des de que va aparèixer fins a l' actualitat. 


Després expliquen termes com el ràting o el minuto a minuto que serveixen per saber l’audiència d'un programa i veure si aquest funciona o l'han de treure. També expliquen com els patrocinadors trien el programa per anunciar-se filtrant les característiques del públic a qui es colen dirigir per veure quina es la millor opció.


Seguidament parlant sobre el contingut dels programes i com la realitat ajuda a crea elements de ficció i com els elements de ficció alteren la realitat. Per acabar, estableixen la diferencia entre el passat que la gent no tenia informació per adquirir coneixements i l' actualitat que hi ha massa informació i s'ha de saber filtrar la que és verdadera i útil.


Gairebé tot el que el programa explica es pot aplicar tant a la televisió europea, com a la espanyola, perquè el que expliquen és la relació entre la televisió i la societat, si la televisió educa i ensenya o és al contrari. Tenint en compte que la gran majoria de programes es fan mundialment, vagis on vagis i hauran els mateixos programes i, per tant, a tot el món la televisió es relacionarà igual amb els espectadors.



Personalment, el programa l' he trobat bastant interesant ja que la televisió és quelcom que esta en la nostra vida diària. Tot i això, al final el format del programa se'm ha fet repetitiu i cansat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario